hits

Middag ved Stalsberget


Etter en uke med snø og skyer både utendørs og på innsiden av hodet (som følge av et litt grettent stoffskifte), var lykken stor da jeg oppdaget at Meteorologisk Institutt hadde tatt feil i dag! Værgudene må ha fått morgenkaffen i vrangstrupen da de så på kalenderen. "Hva - mars!? Vi har forsovet oss!" Og dermed sendte de sola i forveien for å blidgjøre småfugler, blåveis og vårslappe ungdomsskolelærere. Jeg la planer mens jeg kjørte hjem fra jobb og passerte fergekø og fjortiser som hadde kjøpt årets første is. Det var i grunnen bare å skifte i en fart mens vannet kokte opp og deretter pakke sekken, stappe hund og sekk i bilen og rase ut til Alby for å rekke Stalsberget før sola gikk ned.

Som sagt, så gjort. Vi rakk både Stalsberget og sola og fikk en fin stund med middag til både meg og hunden. Sånne soldager på begynnelsen av våren, eller sent på vinteren, er blant favorittene mine. Følelsen av å bli tint opp, av at våren er på vei, er herlig. Og selv om jeg liker snøvintre, setter jeg nok aller mest pris på våren. Det er liksom noe med nytt liv, flere farger, fregner og litt tynnere klær. Snøfrie solhellinger og blåveis er på vei, og i dag har Tinka og jeg hilst dem velkommen!

Hei på deg, Våren!

Matmor slikker sol blant krypfuru og rombeporfyr.

Det er alltid noen rester til hunden.

Hundepoter og en gammel furugrein.

Takk for turen!

4 kommentarer

Alexandra Dagfinrud

09.03.2018 kl.20:20

nydelige bilder <3

Tinka på tur

26.03.2018 kl.11:19

Alexandra Dagfinrud: Tusen takk!

Ingrid Minde

09.03.2018 kl.20:39

så nydelige bilder <3 og hund <3

Tinka på tur

26.03.2018 kl.11:19

Ingrid Minde: Tusen takk, Ingrid!

Skriv en ny kommentar

Tinka på tur

Tinka på tur

42, Moss

Tinka er en blandingshund som er glad i friluftsliv. Turer med bål og kløvsekk er det beste hun vet. Jeg heter Gro, er 42 år og har hatt Tinka siden høsten 2011. Sammen er vi mye ute, mest på Jeløy og ved Vansjø, og bloggen handler stort sett om hva vi opplever ute. Jeg er ikke opptatt av lange ekspedisjoner, selv om en hytte-til-hytte-tur i fjellet er kjærkommen. Det er de små hverdagsturene som er viktigst for meg, siden det er dem jeg går flest av. Å variere rutene, oppdage nye stier og områder og bruke den nære naturen - det er sånt man får ekstra energi av. Når man har med seg hund, blir turen litt mer spennende og innholdsrik, og vi prøver stadig nye ting - med vekslende hell! Det viktigste er å kose seg og være positivt innstilt.

Kategorier

Arkiv