hits

Supperåd-sesongen har starta!


Både Anita og Raja og Tinka og jeg trengte en real båltur nå. Med varm suppe på termos, som Anita tigget til seg fra mammaen sin. Deilig, klar kjøttsuppe med masse grønnsaker og god smak. Bidraget mitt var pinnebrød, og et velment forsøk på en eplepai. Neste gang jeg lager sånn tureplekake skal jeg ha flere lag med aluminiumsfolie rundt, så ikke bunnen blir helt forkullet i den ene enden og rå i den andre, mens eplene smaker bål. Men pinnebrødene ble gode! Det syntes Tinka og Raja også. Tinka tygget for sikkerhets skyld i seg pinnene vi hadde stekt dem på også.Takk for turen!
 

4 kommentarer

Margrethe

30.10.2016 kl.19:35

Å så koselige bilder! Bål er jo topp! <3

Tinka på tur

30.10.2016 kl.20:10

Margrethe: Tusen takk! Ja, bål er fint, og det er så herlig når sola endelig titter fram og man kan sitte ute og bare kose seg med kaffekjele og pinnebrød.

dvergpinschere i mitt hjerte

30.10.2016 kl.21:00

Så koselig!! og herlige bilder!!

Tinka på tur

30.10.2016 kl.21:55

dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Tinka på tur

Tinka på tur

43, Moss

Tinka er en blandingshund som er glad i friluftsliv. Turer med bål og kløvsekk er det beste hun vet. Jeg heter Gro, er 42 år og har hatt Tinka siden høsten 2011. Sammen er vi mye ute, mest på Jeløy og ved Vansjø, og bloggen handler stort sett om hva vi opplever ute. Jeg er ikke opptatt av lange ekspedisjoner, selv om en hytte-til-hytte-tur i fjellet er kjærkommen. Det er de små hverdagsturene som er viktigst for meg, siden det er dem jeg går flest av. Å variere rutene, oppdage nye stier og områder og bruke den nære naturen - det er sånt man får ekstra energi av. Når man har med seg hund, blir turen litt mer spennende og innholdsrik, og vi prøver stadig nye ting - med vekslende hell! Det viktigste er å kose seg og være positivt innstilt.

Kategorier

Arkiv