Morgentur i blåsten


Det fine med tidlige søndagsmorgener er at det ikke er noen andre på stranda, og da blir det raptusløping på hunden. Det var høyst nødvendig, både fordi det er lenge siden sist hun fikk lange ut, og fordi det blåste. Tinka liker ikke sterk vind, og hennes måte å avreagere på, er løpe fort! Uansett hva hun er frustrert over eller redd for, så hjelper det å løpe rundt og rundt, gjerne med en pinne i munnen.

Det var flere enn oss ute i blåsten!

Takk for fin morgentur!
 

4 kommentarer

lisarorvik

09.10.2016 kl.11:34

Så herlig start på dagen :) (Har forresten ukens blogg konkurranse og en stor Giveaway konkurranse, bli gjerne med. Der du kan vinne fine premier)

Tinka på tur

09.10.2016 kl.12:49

lisarorvik: Ja, det er lite som slår løping rundt og rundt på en gressplen med en pinne i munnen! Hvis man er en hund... Eieren synes det beste er å komme hjem til morgenkaffen! :-)

dvergpinschere i mitt hjerte

09.10.2016 kl.20:55

Så flotte bilder!! mine hunder liker heller ikke vind..det blåser inn i ørene...så de går med hode senket, og ryggen kroket..Er nok ikke godt å få vind inn i ørene...hihih.

Tinka på tur

10.10.2016 kl.14:11

dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk! Vind i ørene er ikke morsomt! :-)

Skriv en ny kommentar

Tinka på tur

Tinka på tur

42, Moss

Tinka er en blandingshund som er glad i friluftsliv. Turer med bål og kløvsekk er det beste hun vet. Jeg heter Gro, er 42 år og har hatt Tinka siden høsten 2011. Sammen er vi mye ute, mest på Jeløy og ved Vansjø, og bloggen handler stort sett om hva vi opplever ute. Jeg er ikke opptatt av lange ekspedisjoner, selv om en hytte-til-hytte-tur i fjellet er kjærkommen. Det er de små hverdagsturene som er viktigst for meg, siden det er dem jeg går flest av. Å variere rutene, oppdage nye stier og områder og bruke den nære naturen - det er sånt man får ekstra energi av. Når man har med seg hund, blir turen litt mer spennende og innholdsrik, og vi prøver stadig nye ting - med vekslende hell! Det viktigste er å kose seg og være positivt innstilt.

Kategorier

Arkiv

hits