Høstferie i Østfold


Det var duket for lunsj på Kjærsundtangen i dag, med utsikt til det smale sundet Nåløyet. Elgjakta er i gang, så Tinka måtte pent være i bånd, og det tror jeg var like greit, for hun var veldig ivrig på liflige dufter fra skogen og ville nok ha jaget i vei hvis sjansen bød seg. Jeg har prøvd å forklare henne at hvis hun oppfører seg sånn, så ender det med at hun ikke kan være løs på Kjærsund mer, og det er jo veldig dumt, siden hun er så glad i stedet og vi er der såpass ofte. Men hørte hun på det øret? Neida!

Hi hi, jeg jakter hvis jeg vil! 

Jeg er fremdeles like fascinert av den halve kanoen som ble skylt i land midt ute på jordet for et par sesonger siden. Den ligger der ennå! Litt dårlig gli for kanoer utpå her, men den er fin å leke seg med.Takk for turen!
 

2 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

05.10.2016 kl.22:49

Så nydelig hund du har! og ja, jeg har også to som gjerne jakter...veldig irriterende da det begrenser friheten dems.. men de kommer tilbake da...og er jo så små at jeg tror ikke de får skadet noen..men de skremmer dem jo..så veldig dumt.. Flotte bilder fra en koselig og fin tur! vi går også masse turer i skog og mark!! Deilig!!

Tinka på tur

06.10.2016 kl.21:00

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, firbeinte jegere er ikke alltid like moro. Tinka kommer også alltid tilbake, men hun er jo så stor at hun virkelig kan gjøre skade på rådyr, så jeg slipper henne ikke hvor som helst, akkurat. Ekornjakt er bedre, for da blir hun bare stående under treet!

Skriv en ny kommentar

Tinka på tur

Tinka på tur

42, Moss

Tinka er en blandingshund som er glad i friluftsliv. Turer med bål og kløvsekk er det beste hun vet. Jeg heter Gro, er 42 år og har hatt Tinka siden høsten 2011. Sammen er vi mye ute, mest på Jeløy og ved Vansjø, og bloggen handler stort sett om hva vi opplever ute. Jeg er ikke opptatt av lange ekspedisjoner, selv om en hytte-til-hytte-tur i fjellet er kjærkommen. Det er de små hverdagsturene som er viktigst for meg, siden det er dem jeg går flest av. Å variere rutene, oppdage nye stier og områder og bruke den nære naturen - det er sånt man får ekstra energi av. Når man har med seg hund, blir turen litt mer spennende og innholdsrik, og vi prøver stadig nye ting - med vekslende hell! Det viktigste er å kose seg og være positivt innstilt.

Kategorier

Arkiv

hits