Bildekavalkade fra nordre Jeløy


Er du helt sikker på at du skal ha all den maten bare for deg selv? Det er veldig urettferdig, altså...

Vi måtte sørge for en kjapp tur før det annonserte regnet i dag, og med truende skyer fra vest og en litt småsjenert sol i sørøst fikk vi et par gode timer helt nord på Jeløy. Fiskere, kanopadlere og naboer med båt hadde tydeligvis tenkt det samme som oss, men vi fant da en folketom vik til matpause. Jeg lar bildene si resten!

Det er ikke bare på mossesida at de har gravrøyser! Denne ligger på en høyde til høyre for stien ut mot nordspissen av øya.

Tinka passer på sekken og tar seg en pinne mens jeg tar bilde av røysa.

Redningsskøyta "Elias" putrer ut fra Bevøysundet.

Hvitveis (og blåveis og hestehov) langs stien.

Den lille, flate øya Bile, med Buskerud i bakgrunnen.

Jeg rekker en kopp te mens Tinka gjør kål på en grisehale.

Jordbær til dessert! Dessert må naturligvis deles med hunden.

Som tidligere helårsbader må jeg si at dette var relativt friskt og kun for gærninger. Hadde egentlig litt lyst til å putte resten av kroppen i vannet også, men klarte å stå imot!

Tinka speider etter båter og ender.

Takk for turen!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tinka på tur

Tinka på tur

42, Moss

Tinka er en blandingshund som er glad i friluftsliv. Turer med bål og kløvsekk er det beste hun vet. Jeg heter Gro, er 42 år og har hatt Tinka siden høsten 2011. Sammen er vi mye ute, mest på Jeløy og ved Vansjø, og bloggen handler stort sett om hva vi opplever ute. Jeg er ikke opptatt av lange ekspedisjoner, selv om en hytte-til-hytte-tur i fjellet er kjærkommen. Det er de små hverdagsturene som er viktigst for meg, siden det er dem jeg går flest av. Å variere rutene, oppdage nye stier og områder og bruke den nære naturen - det er sånt man får ekstra energi av. Når man har med seg hund, blir turen litt mer spennende og innholdsrik, og vi prøver stadig nye ting - med vekslende hell! Det viktigste er å kose seg og være positivt innstilt.

Kategorier

Arkiv

hits